Door storing van ons 035 telefoonnummer zijn wij telefonisch op dit nummer minder goed bereikbaar. Mochten we in gesprek zijn dan kunt u ook voor afhaal en bezorgen bellen naar: 06 - 5191 8329 en 06 - 4092 6110

   

Waarom kiezen uit al die lekkere gerechten? Bij het Indonesisch buffet kunt u van alles proberen. U heeft keuze uit verschillende soorten vlees, groenten, vis, salades en garneringen. Milde maar ook pittige gerechten, voor ieder wat wils. Wat u lekker vindt, schept u gewoon nog een keer op! Het Indisch buffet staat klaar op vrijdag en zaterdag. Op zondag en donderdag moet U reserveren voor het buffet en als er genoeg animo is zetten wij het klaar. 

  • Volwassenen: € 24,50
  • Kinderen t/m 14 jaar: € 1,- per levensjaar

  

 


Lychee 

De lychee (Litchi chinensis) is een groenblijvende, tot 30 m hoge boom met een dichte, brede kroon. De verspreid staande, afwisselend geplaatste bladeren zijn 12 - 25 cm lang en even of zelden oneven geveerd. De 4 - 8 deelblaadjes zijn ei- tot lancetvormig, toegespitst, 6 -15 cm lang en 1,7 - 4 cm breed. De schil is dun-leerachtig, gaafrandig, aan de bovenkant glanzend donkergroen en aan de onderkant grijsgroen.

Warung adinda delen