Door storing van ons 035 telefoonnummer zijn wij telefonisch op dit nummer minder goed bereikbaar. Mochten we in gesprek zijn dan kunt u ook voor afhaal en bezorgen bellen naar: 06 - 5191 8329 en 06 - 4092 6110

   

Wat kunnen de kinderen eten?

Het Indonesisch Walking Dinner is heel voordelig voor kinderen, het kost maar 1,- euro per levensjaar (tot en met 14 jaar). Is uw kind bijvoorbeeld 5 jaar dan betaalt u dus maar 5,- euro. Dé manier om uw kind kennis te laten maken met de Indonesische keuken. In het buffet zitten onder andere lekkere kipgehaktballetjes in ketjapsaus deze zijn altijd erg geliefd bij kinderen.

Wilt u wat anders dan kunt u het kindermenu bestellen. Dit menu bestaat uit: één frikandel, kroket, saté of half-om rund/varkensvlees in ketjapsaus naar keuze. Deze wordt geserveerd met frietjes, appelmoes en mayonaise.  

Prijs: 8,50 euro

Als nagerecht is er een kinderijsje. Hij of zij mag dan zelf twee smaken uitkiezen, het ijsje wordt dan geserveerd met een lekkere verrassing en één toefje slagroom.

Prijs: 2,50 euro

 

   

 


Lychee 

De lychee (Litchi chinensis) is een groenblijvende, tot 30 m hoge boom met een dichte, brede kroon. De verspreid staande, afwisselend geplaatste bladeren zijn 12 - 25 cm lang en even of zelden oneven geveerd. De 4 - 8 deelblaadjes zijn ei- tot lancetvormig, toegespitst, 6 -15 cm lang en 1,7 - 4 cm breed. De schil is dun-leerachtig, gaafrandig, aan de bovenkant glanzend donkergroen en aan de onderkant grijsgroen.

Warung adinda delen