Door storing van ons 035 telefoonnummer zijn wij telefonisch op dit nummer minder goed bereikbaar. Mochten we in gesprek zijn dan kunt u ook voor afhaal en bezorgen bellen naar: 06 - 5191 8329 en 06 - 4092 6110

   

De lekkerste spareribs van Hilversum bij Warung Adinda.

Naast ons Indische Walking dinner presenteren wij al een paar jaar lang de heerlijkste en lekkerste spareribs om af te halen of te bezorgen.

Ribs (varken) vers van onze grill en heerlijk gemarineerd met honing-ketjap saus.  Te bestellen in het restaurant of als afhaal/catering. Het is dus zelfs mogelijk om spareribs te laten cateren aan huis!

 

 Batik (foto: Martijn Lens)

Batikken is een manier om lappen textiel met verf van een decoratie te voorzien, waarna deze lappen als kleding kunnen dienen. Batik kan echter ook een kunstvorm zijn voor wandkleden. Batikken is een zeer oude kunstvorm om doeken te bewerken. Er zijn zelfs doeken gevonden in het Midden-Oosten, India en Centraal-Azië van meer dan 2000 jaar oud.

Als men wilt gaan batikken dan wordt de stof eerst gedeeltelijk met een waterafstotende was behandeld. Deze behandelde gedeeltes blijven na het verven wit. De was wordt vervolgens weer verwijderd.

Verfijnde batikpatronen bestaan uit verschillende kleurgangen waarbij telkens de was op een andere manier wordt aangebracht. Dit komt doordat er kleine barstjes in de was komen. Hierdoor treedt er vaak een soort craquelé effect op.


Warung adinda delen