Door storing van ons 035 telefoonnummer zijn wij telefonisch op dit nummer minder goed bereikbaar. Mochten we in gesprek zijn dan kunt u ook voor afhaal en bezorgen bellen naar: 06 - 5191 8329 en 06 - 4092 6110

   

Catering / aan huis en bedrijven

Warung Adinda is befaamd om haar catering! Graag nemen we u zoveel mogelijk werk uit handen bij het verzorgen van uw etentje. Alles wat wij nodig hebben zijn enkele vierkante meters, heet water en stroom, verder brengen wij alles mee wat noodzakelijk is. Onze prijzen zijn inclusief alles: borden, bestek, servetten en buffettafel. Afwassen is niet nodig, wij nemen alles zo weer mee!

 


 CATERING MENU'S

 

Onderstaande menu's zijn voor cateringen vanaf 10 personen: 

Nasi Goreng menu: € 14,75 p.p.

1. 3 stuks saté (kip of varken) 
2. Perkedel ketjap (3 stuks half-om rund/varkensvlees)
3. Nasi goreng (met kipfilet)
4. Atjar (zoetzuur van groente)
5. Sambal
6. Krupuk

 SELAMATAN Menu BASIS: € 16,75 p.p.

1. Witte rijst
2. Perkedel ketjap -  half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus 
3. Ayam kerrie Jawa - kip in Javaanse kerrie
4. Sambal asem telor - ei in een zoetige sambalsaus
5. Sambal goreng buncis - sperzieboontjes in een pikante saus
6. Serundeng - gebakken cocosrasp met pinda's
7. Atjar campur - zoetzuur van witte kool en wortel
8. Krupuk udang - garnalenkroepoek
9. Sambal

SELAMATAN Menu I: € 20,75 p.p.
1. Witte rijst
2. Perkedel ketjap - half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
3. Ayam kerrie Jawa - kip in Javaanse kerrie
4. Babi ketjap - varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
5. Sambal asem telor - ei in een zoetige sambalsaus
6. Sambal goreng buncis - sperzieboontjes in een pikante saus
7. Sayur lodeh - diverse groenten in een kokossaus
8. Serundeng - gebakken cocosrasp met pinda's
9. Atjar campur - zoetzuur van witte kool en wortel 
10. Krupuk udang - garnalenkroepoek
11. Sambal  

SELAMATAN menu II: € 22,75 p.p.
1. Witte rijst
2. Perkedel ketjap - half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
3. Ayam kerrie Jawa - kip in Javaanse kerrie
4. Babi ketjap - varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
5. Sambal asem telor - ei in een zoetige sambalsaus
6. Sambal goreng buncis - sperzieboontjes in een pikante saus
7. Sayur lodeh - diverse groenten in een kokossaus
8. Serundeng - gebakken cocosrasp met pinda's
9. Atjar campur - zoetzuur van witte kool en wortel 
10. Krupuk udang - kroepoek van garnalen
11. Sambal
12. Daging rendang - zeer pittig gesmoord rundvlees

13. Gado-gado - koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
14. Kentang Katjang - zoetpittige aardappelsticks
15. Atjar Adinda - zoetzuur van groente
16. Katjangsaus - pindasaus

SELAMATAN menu III: € 24,75 p.p.
1. Witte rijst
2. Perkedel ketjap - half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
3. Ayam kerrie Jawa - kip in Javaanse kerrie
4. Babi ketjap - varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
5. Sambal asem telor - ei in een zoetige sambalsaus
6. Sambal goreng buncis - sperzieboontjes in een pikante saus
7. Sayur lodeh - diverse groenten in een kokossaus
8. Serundeng - gebakken cocosrasp met pinda's
9. Atjar campur - zoetzuur van witte kool en wortel 
10. Krupuk udang - kroepoek van garnalen
11. Sambal
12. Sayur wortel - worteltjes gemarineerd in een pittige gember saus óf asem saus
13. Gado-gado - koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
14. Kentang Katjang - zoetpittige aardappelsticks
15. Atjar Adinda - zoetzuur van groente
16. Katjangsaus - pindasaus
17. Daging Rendang - zeer pittig gesmoord rundvlees
18. Sayur Wok - diverse groene groentes in een knoflooksaus
19. Ayam tomat - kipfilet stukjes in een Indonesische tomatensaus
20. Tahu Padang - soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen
21. Ketimun - komkommer

SELAMATAN menu IV 'De luxe': € 28,75 p.p.
1. Witte rijst
2. Perkedel ketjap - half-om rund/varken  balletjes in ketjap-ui saus
3. Ayam kerrie Jawa - kip in Javaanse kerrie
4. Babi ketjap - varkensvlees in ketjapsaus met een vleugje steranijs
5. Sambal asem telor - ei in een zoetige sambalsaus
6. Sambal goreng buncis - sperzieboontjes in een pikante saus
7. Sayur lodeh - diverse groenten in een kokossaus
8. Serundeng - gebakken cocosrasp met pinda's
9.  Atjar campur - zoetzuur van witte kool en wortel 
10. Krupuk udang - kroepoek van garnalen
11. Sambal
12. Sayur wortel -worteltjes gemarineerd in een pittige gember saus óf asem saus
13. Gado-gado - koude gemengde groenteschotel met tempé en ei
14. Kentang Katjang - zoetpittige aardappelsticks
15. Atjar Adinda - zoetzuur van groente
16. Katjangsaus - pindasaus
17. Daging Rendang - zeer pittig gesmoord rundvlees
18. Sayur Wok - diverse groene groentes in een knoflooksaus
19. Ayam tomat - kipfilet stukjes in een Indonesische tomatensaus
20. Tahu Padang - soyablokjes op gemarineerd met een Padangse saus en petehbonen
21. Ketimun - komkommer
22. Peppesan - makreel in een hete Balinese saus
23. Nangka en jonge klapper - zoetige gele vruchten met jonge kokos- melk en vruchtvlees
24. Saté ayam of babi - 2 stokjes saté per persoon: kip of varken
25. Bawang goreng - gebakken uitjes  

Wilt u extra saté ayam of babi, dan is dat €1,50 per stokje.

De gerechten kunnen geruild worden voor gamba's in een pittige of milde bumbu. Prijs: 1 euro extra per persoon

Vegetarische menu's zijn ook mogelijk.

Nagerechten: 

- Fruitbuffet: manga, rambutan, lychee, nangka, ananas, papaya en slagroom (geconserveerd) 4.00 euro p.p.

- Fruitbuffet vers: divers fruit seizoensgebonden 8.00 p.p.

- Taartbuffet: verschillende soorten taarten, soesjes en bavarois  5,00 euro p.p.

- Koffie en Thee: 2 kopjes p.p. met één bonbon 2,50 euro p.p.

- Spekkoek: 20 stuks uit één cake, 13,75 euro per cake

 


EXTRA 

Personeel:

De buffetvorm leent zich er uitstekend voor om zelf, met onze voorbereidingen en een paar eenvoudige aanwijzingen, grotere groepen mensen te voorzien van eten. Mocht u er echter de voorkeur aan geven dat er personeel bij de catering blijft, dan kunnen wij dit verzorgen voor à € 35,00 per uur inclusief B.T.W. (bij cateringen vanaf 20 personen). Ongeveer 2 uur voordat u gaat eten zijn wij graag aanwezig om alles voor te bereiden.

Reiskosten:

Bij menu Selamatan BASIS nemen wij 20 Km voor onze rekening; Selamatan I nemen wij 40 Km voor onze rekening; bij menu II is dat 60 Km, bij menu III 80 Km en bij menu IV 100 Km. Extra km's komen op € 0,90 per km. Houdt u er rekening mee dat als er geen personeel bij de catering blijft, wij twee keer op en neer zullen moeten rijden.

Verhuur:

Wij verhuren ook benodigheden om uw feest compleet te maken. U kunt denken aan o.a.:

- Statafels en kleden (bordeauxrood of wit), 14,50 euro per stuk

- Bierbanken/ picknicktafels (voor 8 personen) 21,00 euro per set afgekleed met kleden en kussens et cetera.

 


LOCATIES

Wij werken samen met onderstaande locaties die van elke gelegenheid een bijzondere gebeurtenis maken.

 

Boten:

Opa de Ruyter in Nieuwersluis. Info: http://www.opaderuyter.nl/

Musea

Het Singer museum in Laren. Info: http://www.singerlaren.nl/ 

Partycentra  

Sibiz in Oudekerk aan de Amstel en Hilversum. Info: http://www.sibiz.nl/

  Voor meer mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

 

 

 

 



 

Wayang 

In het Javaans betekent wayang letterlijk "schaduw" of "schim". De afgeleide betekenis van dit woord is een bepaalde vorm van poppenspel, waarin gebruik wordt gemaakt van schaduw- of lichteffecten.

Hoewel wajang meestal refereert aan het schimmenspel met behulp van leren poppen (wayang kulit), wordt het woord daarnaast ook gebruikt voor opvoeringen met driedimensionale poppen (wayang golèk), met platte houten poppen (wayang gedhog) en zelfs voor een toneelstuk met zwijgende acteurs-dansers (wayang wong).

 

Warung adinda delen